Ouderbijeenkomsten

Sinds november 2014 is de NVKP begonnen met het opzetten van oudergroepen via facebook.
Het doel is om ouders en andere belangstellenden rondom het thema vaccineren en gezondheid bij elkaar te brengen zodat men elkaar kan informeren.
Het gaat erom dat ouders elkaar in persoon ontmoeten. Door de uitwisseling van informatie en ervaringen kunnen zij een eigen keuze maken t.a.v. vaccinatie en gezondheid.
Nadrukkelijk willen wij objectiviteit uitstralen naar het voorbeeld van de NVKP Lobith/Zevenaar groep, zie https://www.facebook.com/profile.php?id=100010487132556&fref=ts
Er wordt eenheid in vormgeving nagestreefd, waarbij verwezen wordt naar de website van de NVKP en de Kritisch Prikken facebookpagina. De eigen website of beroep worden niet genoemd, om zo de schijn van promotie van een eigen praktijk of behandeling uit te sluiten.

De bijeenkomsten kunnen overdag of in de avonduren plaatsvinden. Door het hele land verspreid zijn 'leiders', mensen die zich hebben opgegeven om vrijwillig een groep te starten. Zij beslissen samen met de ouders en belangstellenden hoe de groep vorm zal krijgen. De locatie en tijd wordt via facebook kenbaar gemaakt.

Wilt u zelf een groep starten, dan kunt u zich via nvkp-oudergroepen@nvkp.nl aanmelden, graag met vermelding van uw telefoonnummer. We nemen namelijk graag eerst telefonische contact met u op. De NVKP zal bij het starten van een groep ondersteunen waar mogelijk, maar de groepen draaien uiteindelijk zelfstandig.

Gestarte groepen
NVKP Lobith-Zevenaar, contactpersonen Laura Gelauf en Ineke Nelissen
NVKP Roden, contactpersonen Jelske van Zuijlen en Mayra Brandt
NVKP Amersfoort, contactpersoon Gerrie Hasselaar
NVKP Breda, contactpersoon Anita der Kinderen

Groepen die binnenkort gaan starten
NVKP Huizen, contactpersoon José Tossings
NVKP Barendrecht, contactpersoon Hai Vo
NVKP Dordrecht, contactpersoon Mireille Veeninga