aFAQ :

Veelgestelde vragen

 
De NVKP heeft eigen antwoorden geformuleerd op de 49 vragen en antwoorden van het RIVM.

Deze vragen, plus enkele andere veelgestelde vragen worden door ons beantwoord in de FAQ.

Meer antwoorden kunt u ook lezen in het boek "Ziekten en Vaccins Nader bekeken" uitgegeven door de NVKP en via de webshop  te koop en in de pagina's over ziekten  die op de website staan.

!NVKP infolijn :

088 - 035 02 00

Voor tijden zie de contactpagina

 
De NVKP is een vereniging van ouders en behandelaars, en wil voorzien in goede, objectieve, wetenschappelijk onderbouwde informatie over vaccinaties.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de FAQ, de veelgestelde vragen? Dan kunt u bellen naar de hierboven vermelde NVKP infolijn.

U kunt ook contact opnemen met een behandelaar bij u in de omgeving uit de lijst van behandelaars


,ALV en lezing

Op 17 februari 2017 is de Algemene Ledenvergadering in De Schalm te De Meern met in de middag een lezing en gesprek met gelegenheid tot het stellen van vragen na afloop voor leden en niet-leden over “Vaccinatieschade, behandeling en de andere kant van oxytocine” door Arjen Pasma.

Leden kunnen meer over de ALV en lezing lezen op de ledenpagina's en zich daar aanmelden. Log eerst in op "Mijn NVKP" en ga dan naar de pagina van de ALV.

Niet-leden zijn van harte welkom op de lezing (à €10,00). Meer informatie en opgaveformulier vind u hier...

.Lid worden

Alleen dankzij de steun van leden, kan de vereniging alle informatie blijven geven. Meldt u aan, wordt nu lid en u ontvangt o.a. tweemaal per jaar een tijdschrift vol nieuwe informatie, naast een aantal digitale nieuwsbrieven. U kunt het lidmaatschap ook met het boek "Ziekten en Vaccins", voor ledenprijs, in eens bestellen, zie de webshop.

Contributie 2017
Leden zijn aan contributie de volgende bedragen verschuldigd:
Bij handmatige overschrijving: heel jaar € 35,50. Vanaf 1 juli € 22,00.
Bij jaarlijkse automatisch incasso: heel jaar € 33,00. Vanaf 1 juli € 19,50.
De aan het lidmaatschap verbonden rechten kunnen alleen worden uitgeoefend wanneer de verschuldigde contributie is voldaan en alleen op naam van het lid zelf.

Wilt u een bedrag schenken of onze vereniging in uw testament opnemen, dat kan naar NVKP banknr. NL75 INGB 0000 7523 60. Uw gift is fiscaal aftrekbaar daar de NVKP de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) heeft. Wij danken u bij voorbaat.

,Lezing “Kinderziekten & Vaccinaties, nader bekeken” in Middelburg

25 november 2017 van 13.30u tot 15.30u in de Zeeuwse Bibliotheek in de Wim Hofmanzaal aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg

Ziek zijn en vaccineren is in deze tijd een veel besproken en een ingewikkeld onderwerp. Om hier duidelijkheid over te geven en ook de mogelijkheid te creëren dat mensen met elkaar in contact kunnen komen over dit onderwerp, geeft homeopaat Alex Léon zaterdag 25 november een lezing met de titel "Kinderziekten & Vaccinaties nader bekeken". Wat houden kinderziekten in, wat is het gevaar van deze ziekten en wat is het effect van vaccineren? Welke verantwoordelijkheid neem je als ouder en zijn er alternatieven? De lezing is voor (aanstaande) ouders, opa's, oma's en voor iedereen die geïnteresseerd is. Kinderen zijn ook welkom en de toegang is gratis.

INieuw in onze webshop

“Turkse vertaling”, onze folder is nu ook in het Turks verkrijgbaar.
Zie onze webshop...
“Engelse vertaling”, onze folder is nu ook in het Engels verkrijgbaar.
Zie onze webshop...

“Vaccinaties en het immuunsysteem, door dr. Kris Gaublomme” (vanwege hoge verzendkosten vanuit België, faciliteert de NVKP het verkrijgen in Nederland.)
Zie onze webshop...


IWebshop

Algemene folder NVKPAlgemene folder van de NVKP. 

Details

Prijs: €0.00 (leden: €0.00) 

General brochure NVKPGeneral brochure of the NVKP. 

Details

Prijs: €0.00 (leden: €0.00) 

NVKP Genel broşürNVKP Genel broşür

Details

Prijs: €0.00 (leden: €0.00) 

Vaccinaties en het immuunsysteemdoor Dr. Kris Gaublomme
Dit boekje illustreert minder voor de hand liggende aspecten.

Details

Prijs: €10.00 (leden: €10.00) 

Ziekten en Vaccins nader bekekenIs vaccineren het juiste antwoord om het lijden te verzachten, ziekten te genezen of ernstige gevolgen van ziekten te vermijden?

Details

Prijs: €19.95 (leden: €14.95)