aFAQ :

Veelgestelde vragen

 
Extra vragen en antwoorden over mazelen, zie hier.

De NVKP heeft eigen antwoorden geformuleerd op de 49 vragen en antwoorden van het RIVM.

Deze vragen, plus enkele andere veelgestelde vragen worden door ons beantwoord in de FAQ.

Meer antwoorden kunt u ook lezen in het boek "Ziekten en Vaccins Nader bekeken" uitgegeven door de NVKP en via de webshop  te koop en in de pagina's over ziekten  die op de website staan.

!NVKP infolijn :

088 - 035 02 00

Voor tijden zie de contactpagina

 
De NVKP is een vereniging van ouders en behandelaars, en wil voorzien in goede, objectieve, wetenschappelijk onderbouwde informatie over vaccinaties.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de FAQ, de veelgestelde vragen? Dan kunt u bellen naar de hierboven vermelde NVKP infolijn.

U kunt ook contact opnemen met een behandelaar bij u in de omgeving uit de lijst van behandelaars


.Lid worden

Alleen dankzij de steun van leden, kan de vereniging alle informatie blijven geven. Meldt u aan, wordt nu lid en u ontvangt o.a. tweemaal per jaar een tijdschrift vol nieuwe informatie, naast een aantal digitale nieuwsbrieven. U kunt het lidmaatschap ook met het boek "Ziekten en Vaccins", voor ledenprijs, in eens bestellen, zie de webshop.

Contributie 2015
Leden zijn aan contributie de volgende bedragen verschuldigd:
Bij handmatige overschrijving: heel jaar € 34,50. Vanaf 1 juli € 21,50.
Bij jaarlijkse automatisch incasso: heel jaar € 32,00. Vanaf 1 juli € 19,00.
De aan het lidmaatschap verbonden rechten kunnen alleen worden uitgeoefend wanneer de verschuldigde contributie is voldaan en alleen op naam van het lid zelf.

Wilt u een bedrag schenken of onze vereniging in uw testament opnemen, dat kan naar NVKP banknr. NL75 INGB 0000 7523 60. Uw gift is fiscaal aftrekbaar daar de NVKP de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) heeft. Wij danken u bij voorbaat.


IWebshop

Algemene folder NVKPAlgemene folder van de NVKP. 

Details

Prijs: €0.00 (leden: €0.00) 

Dank voor uw gift!Wilt U ons werk steunen? Dan kunt u het door u gewenste aantal Euro's dat u wilt doneren hier invullen.
Uw gift is fiscaal aftrekbaar.

Details

Prijs: €1.00 (leden: €1.00) 

Jaarlidmaatschap van de NVKPJaarlidmaatschap van de NVKP tot eind 2015.
Tip: Wilt u lid worden en ook het boek "Ziekten & Vaccinaties" bestellen, koop dan het combi-artikel Lidmaatschap plus boek.

Details

Prijs: €32.00 (leden: €32.00) 

Ziekten en Vaccins nader bekekenIs vaccineren het juiste antwoord om het lijden te verzachten, ziekten te genezen of ernstige gevolgen van ziekten te vermijden?

Details

Prijs: €19.95 (leden: €14.95)